Keresés, kiválasztás

Keresés és kiválasztás

Személyzeti tanácsadó irodánk évente 40-45 szakképzett munkatársat közvetít ki nemzetközi és magyar megbízóink részére, 2000 óta. Megbízó vállalatainkkal szoros kapcsolat alakult ki az évek alatt, így a szervezet bármely pontjára képesek vagyunk megtalálni a megfelelő munkatársat, az asszisztenstől az ügyvezető pozícióig.

Keresési metodika:

Fejvadászat, direkt megkeresés: a döntéshozóval folytatott személyes megbeszélés alkalmával a személyiségi profilnak megfelelő szakemberek felkutatása, interjúztatása és véleményezése, igény esetén pszichológiai tesztelés, majd az anyagok bemutatása a Megbízó felé.

Adatbanki keresés: a személyiségi profilnak megfelelő jelöltek kiválasztása a folyamatosan bővülő és frissülő adatbankból és partnereink önéletrajz adatbázisából, amelyekkel együttesen több mint 200000 CV-t tartalmaz. Interjúkészítés, véleményezés, kérésre pszichológiai tesztek kitöltetése, kiértékelése.

Hirdetés: javaslattétel a megfelelő média kiválasztására (előfizetők száma, példányszám, olvasói kör stb.), hirdetés szövegének és megjelenési formájának megtervezése, a hirdetés megjelentetése.