Bemutatkozás

A Mihalek Vezetői Tanácsadó Kft. 2000-ben kezdte meg működését, mint személyzeti tanácsadó (HR tanácsadás) iroda. Munkatársaink több éves kiválasztási, szervezetfejlesztési, HR vezetői,  HR tanácsadói, munkapszichológiai és természetesen fejvadász tapasztalatot szereztek nemzetközi vállalatoknál, amely segítségével értik partnereink igényeit, jó és gyors megoldást nyújtanak azokra.

Fő célunk, olyan exclusive kapcsolatok kiépítése Megbízóinkkal, amelyek során tanácsadóink, mint az adott cégek recruitment vagy akár HR szakértői működnek közre. Nem pusztán a szakmai kívánalmaknak megfelelő jelölteket állítunk, hanem a cégkultúrához, a meglévő közösségbe integrálódni képes és a vállalat karrier tervében résztvevő munkatársak prezentálását vállaljuk.

A kiválasztás mellett támogatást nyújtunk a vállalatok részére szervezetük fejlesztésében, HR struktúrájuk, teljesítménymérésük kialakításában, kompetencia mátrixuk felépítésében, kommunikációjuk fejlődésében, stb. Ezen területek hatékony működése elősegíti a vállalat eredményességét, bevételének növelését, munkatársak (belső) és ügyfeleik (külső) elégedettségét.

15 éves személyzeti tanácsadó és fejvadász tapasztalatunkkal a munkakeresőket is támogatjuk, hogy megfelelő szintű és “vonzó” önéletrajzzal rendelkezzenek, majd sikeresen vegyék az állásinterjúk, AC-k által támasztott akadályokat. Egyéni pályatervet készítünk, esetleg kompetencia vizsgálatot, személyiség tesztelést végzünk számukra, amely segít a megfelelő terület és pozíciószint megtalálásához.